Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μεγάλης Δευτέρας) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μεγάλης Τρίτης) στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μεγάλης Τρίτης) στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας
Επόμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: Επιταχύνεται η απονομή συντάξεων των αγροτών και επιλύονται χρόνια ζητήματα