Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Δ΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χανδακλί Παλαμά.

Το Σάββατο 10 Απριλίου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου Τ.Κ. Αγναντερού, ενώπιον τεμαχίου της τιμίας κάρας του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Σεραφείμ, αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχω-ρίου, το οποίο κατά την περίοδο αυτή βρίσκεται προς αγιασμό των πιστών στο ως άνω χωρίο.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου,την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 και ώρα 7:00΄μ.μ.,θα τελέσει την ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

***

Η ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imthf.gr και από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό «Ο Άγιος Δαμιανός» στη συχνότητα 92,5 FM.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Δυναμική η κινητοποίηση των υγειονομικών της Καρδίτσας