- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 12 Ιουνίου 2021 και ώρα 8:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς τον Δεσπότη Κύριο Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Κυριακή (των αγίων 318 θεοφόρων πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου) 13 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Πορτής.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 8:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς τον Δεσπότη Κύριο Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Κατά τη διάρκεια των ιερών Παρακλήσεων θα τεθεί προς προσκύνηση, ενίσχυση και αγιασμό των υποψηφίων απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις, προστάτου της Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως.