Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, θα μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη εορτή της ανακομιδής του ιερού λειψάνου του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αθανασίου (Χαμακιώτου) του νέου το απόγευμα της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 6:00΄μ.μ. στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Παναγίας Νερατζιωτίσσης Αμαρουσίου και το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιερά μας Μητροπόλεως, το απόγευμα της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού επί τη εορτή της ανακομιδής του ιερού λειψάνου του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αθανασίου (Χαμακιώτου) του νέου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Κατά την Ακολουθία θα τεθεί προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών απότμημα του ιερού λειψάνου του οσίου Αθανασίου (Χαμακιώτου) του νέου.

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του ΣΒΘΣΕ στην κοινή συνάντηση των Sector Groups Agrifood και Digital στη Λάρνακα
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη της Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ε. Ξυνοπούλου στο Δήμαρχο Καρδίτσας Β. Τσιάκο