Ειδήσεις
Tags |

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,το εσπέρας της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του αγίου, ενδόξου, πανευφήμου αποστόλου και ευαγγελιστού Λουκά του ιατρού στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Στη συνέχεια, στο Πνευματικό Κέντρο του προειρημένου Ιερού Ναού η Ιεράς μας Μητρόπολη σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας θέλοντας να τιμήσει τους ιατρούς, τους νοσοκομειακούς ιατρούς, τους νοσηλευτές – νοσηλεύτριες και τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του Νομού Καρδίτσης και της Περιφερείας Φαρσάλων θα πραγματοποιήσει Εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, Καθηγητή Πνευμονολογίας και Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα: «Μετά την πανδημία, τι;».

Ακολούθως, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία της ιεράς Αγρυπνίας επί τη ιερά μνήμη του αγίου, ενδόξου, πανευφήμου αποστόλου και ευαγγελιστού Λουκά του ιατρού στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης. Ώρα ενάρξεως της ιεράς Αγρυπνίας 8:30΄μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Αντιπολεμική διαμαρτυρία και ποδηλατοδρομία
Επόμενο άρθρο Στον Δήμο Αργιθέας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας