Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της ΠαγκοσμίουΥψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στον Ιερό ΝαόΥψώσεως του Τιμίου Σταυρού Τ.Κ. Σταυρού Φαρσάλων.

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και τη Θεία Λειτουργίαστον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης φυλάσσεται τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, το οποίο τίθεται αυτές τις ημέρες προς προσκύνηση και αγιασμό των ευσεβών χριστιανών.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και θα τελέσει την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του InnoHealth Forum 2024
Επόμενο άρθρο Το Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης