Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Λαμπερού.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου και ώρα 7:00΄μ.μ.,θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Τ.Κ. Κερασέας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 και ώρα 7:00΄μ.μ.,θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου και ώρα 6:00΄μ.μ.,θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής».

***

Η Ιερά μας Μητρόπολη ανακοινώνει ότι στην Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής» από 1 έως και 15 Αυγούστου θα τελούνται καθημερινά οι κάτωθι Ακολουθίες:

Πρωί 8:00΄π.μ.: Ακολουθία του Όρθρου – Θεία Λειτουργία

Απόγευμα 6:00΄μ.μ.: Ακολουθία ιεράς Παρακλήσεως

Προηγούμενο άρθρο Αναβάλλεται η εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την «Κυβέρνηση του Βουνού»
Επόμενο άρθρο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων σίτισης