Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,το εσπέρας της Πέμπτης 25 Ιουλίου 2024 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της αθληφόρου στον ομώνυμο Ιερό Ναό Σοφάδων.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Πέμπτης 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, το εσπέρας της Πέμπτης 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Ο Νόα Χόρχλερ στον Α.Σ.Κ !
Επόμενο άρθρο Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον E-65