Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη Συνάξει των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Την Κυριακή (των Αγίων Πάντων) 30 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Τ.Κ. Μπελοκομίτη.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 8:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη των αγίων ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εν Ρώμη στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τ.Κ. Ζωοδόχου Πηγής Φαρσάλων, καθότι πανηγυρίζει παλαιός Ιερός Ναός επ’ ονόματι των Αγίων Αναργύρων.

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίων Αναργύρων πόλεως Παλαμά.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Θυρανοιξίων του ιδιωτικού Ιερού Παρεκκλησίου Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Τ.Κ. Ανθοχωρίου και ακολούθως, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,την Κυριακή (των Αγίων Παντών) 30 Ιουνίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο αυτού επ’ ονόματι των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας του Σαββάτου 29 Ιουνίου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Τ.Κ. Πύργου Ιθώμης.

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση αποτελεσμάτων στέγασης Ακαδ. Έτους 2024-2025 και οδηγίες