Ειδήσεις

Εκδηλώσεις στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας κατά τη λήξη των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2023-24


Μια χρονιά έκλεισε στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας με τον πιο όμορφο και δημιουργικό τρόπο. Παρουσιάστηκαν δράσεις μαθητών, προγράμματα εκπαιδευτικών, ενημέρωση για ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας ΚΑ1 σχετικό με την επαυξημένη πραγματικότητα και το ημερήσιο πρόγραμμα έληξε με τα εγκαίνια της έκθεσης του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Οι μαθητές του τμήματος Β’ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ μαζί με τις καθηγήτριές τους κ. Άνι Πέτκοβα και κ. Ζωή Σιμούλη παρουσίασαν τις εικαστικές δημιουργίες τους και εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους. Η έκθεση έργων των μαθητών θα παραμείνει στο σχολείο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Στην αφίσα θα βρείτε το ωράριο λειτουργίας της.

Η ομάδα παραδοσιακών χορών με την καθοδήγηση της γυμνάστριας του σχολείου μας, κ. Σπυριδούλα Γιαννέλου, πλαισίωσε την έκθεση και δημιούργησε μια συγκινητική ατμόσφαιρα επαφής της τέχνης με την παράδοση.

Κρατάμε τα σχόλια εκπαιδευτικών που επισκέφτηκαν την έκθεση και παρακολούθησαν τους χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Αυτό είναι το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας. Ένα δυναμικό, δημιουργικό σχολείο, με εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς και μαθητές, που συνεργάζονται άψογα και ακούραστα σε πλήθος δραστηριοτήτων.

Προηγούμενο άρθρο Αστέριος Γ. Βασιλάκος: Παραλείπονται … τα αυτονόητα στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο Το 1ο Πειραματικό Λύκειο γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης