Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή της προέδρου της Επιτροπής Ελλάδα 2021 στον Δήμαρχο Καρδίτσας


????????????????????????????????????

Ευχαριστήρια επιστολή για τη φιλοξενία της στην πόλη έστειλε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο. Η κ. Αγγελοπούλου ευχαριστεί το Δήμαρχο για τη σύσκεψη στο Δημαρχείο καθώς και για την ξενάγηση της στο μουσείο πόλης καθώς και την ενημέρωσή της, για την πρόταση αναβάθμισης του. Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρει:

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, Αγαπητέ Βασίλη,

 Ευχαριστώ θερμά, για την εξαιρετική φιλοξενία στην Καρδίτσα της Ιστορίας, στην Καρδίτσα του αύριο.

 Σε μια πόλη που έχει συνδέσει το σπουδαίο παρελθόν της με το μέλλον, προσφέροντας ποιότητα ζωής στους πολίτες και στους επισκέπτες της, με ανοιχτούς δημόσιους χώρους και πρωτοπόρες δράσεις βιώσιμης κινητικότητας, που έχουν αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις.

 Η Καρδίτσα είναι μια πόλη που βλέπει προς το αύριο και συμμετέχει με ενθουσιασμό στα 200 χρόνια Ελλάδα, με καινοτόμες ιδέες.

 Η αναβάθμιση της λειτουργίας και των υπηρεσιών του Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου «Λ.&Ν. Σακελλαρίου», μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες, διαμορφώνει ένα νέο παρόν, εμπλουτισμένο με τη σπουδαία ιστορία, τον πολιτισμό, τα συλλογικά βιώματα και τις μνήμες του τόπου.

 Μια καινοτόμα πρωτοβουλία, που μετατρέπει αυτό το κόσμημα στην καρδιά της Καρδίτσας, σε κομβικό δίκτυο ανάδειξης σημείων ιστορικής σημασίας, μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή ξεναγού ιστορικών διαδρομών στην πόλη της Καρδίτσας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη.

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες, για τη συνάντηση με τους τοπικούς φορείς, σε μια συζήτηση για το μέλλον, στο Δημαρχείο της Καρδίτσας, και για τις επισκέψεις μας στο Λαογραφικό Μουσείο και στον Λαογραφικό και Χορευτικό Σύλλογο «Καραγκούνα», όπου το πάθος και η αγάπη για την παράδοση, μας εντυπωσίασε και μας συγκίνησε.

 Ευχαριστώ, επίσης, για την εξαιρετική μεταξοτυπία του φημισμένου Καρδιτσιώτη ζωγράφου Δημήτρη Γιολδάση, ενθύμιο από αυτή την ξεχωριστή επίσκεψη.

 Με την ευχή το 2021, να είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την Καρδίτσα και τον τόπο μας, σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σου.

Με εκτίμηση & φιλία, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Και ο Νομός Καρδίτσας στον Οινοτουριστικό χάρτη !
Επόμενο άρθρο Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος