‘Eργο των δικτύων ύδρευσης των Δ.Δ. Μουζακίου


Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 600.000 ΕΥΡΩ.

Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γεώργιο Κωτσό και τον ανάδοχο κ. Γαλάνη το συμφωνητικό του έργου των δικτύων ύδρευσης των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Μουζακίου, συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ΕΥΡΩ και το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική παρέμβαση του Δήμου Μουζακίου στο φλέγον ζήτημα της ύδρευσης, που αφορά το σύνολο σχεδόν των Δημοτικών Διαμερισμάτων και απαντά σε μία σειρά από προβλήματα που υπήρχαν σ’ αυτόν τον τομέα. Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να συμπληρώσει τις άλλες δύο πολύ μεγάλες παρεμβάσεις που έχει κάνει ο Δήμος Μουζακίου στον τομέα της ύδρευσης και αφορούν την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης του Μουζακίου (προϋπολογισμού 2.140.000 ΕΥΡΩ) και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του Μαυρομματίου (προϋπολογισμού 820.000 ΕΥΡΩ)

«Στον κρίσιμο και ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της ύδρευσης δώσαμε μεγάλη σημασία και προτεραιότητα διότι αφορά ένα θέμα ποιότητας ζωής και υγείας των κατοίκων μας και εξ’ αυτού του λόγου επενδύσαμε γι’ αυτό το σκοπό μεγάλα ποσά. Εξάλλου η ύπαρξη πεπαλαιωμένων αμιαντοκατασκευασμένων δικτύων ύδρευσης στο Μαυρομμάτι και το Μουζάκι που είχαν ζωή πάνω από 40 χρόνια εγκυμονούσαν κινδύνους για την υγεία των κατοίκων μας και δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν αδιάφορους» δηλώνει ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός.

Προηγούμενο άρθρο Βρώμικη βιομηχανία προσλήψεων μολύνει τη χώρα
Επόμενο άρθρο Δημοπρατήθηκαν 2 έργα οδοποιίας σε Ραχούλα & Αμάραντο Ιτάμου