Ειδήσεις

Δημοσκόπηση – Του Κώστα Βλάχου


Διάβασα χθεσινή δημοσκόπηση στην οποία οι ερωτηθέντες ανέδειξαν ως δημοφιλέστερο υπουργό με διαφορά τον Ν. Δένδια. Εγώ θυμάμαι το άδειασμα  των αποθηκών οπλισμού στις Κεχριές,  που μετά την γνωστοποίηση τους στο λαό από τον κ. Βελόπουλο,  ο κ. Δένδιας απαντούσε με μισόλογα, ότι δεν ήταν  πολλά τα φορτηγά και άλλα. Το ίδιο και με τα 250 κοντέινερ, ότι δεν ήταν τόσα, αλλά…

Αφού κ υπουργέ  δήλωσες  υπέρμαχος  για το ότι υπηρετούμε το διεθνές δίκαιo και ότι θα στηρίξουμε την Ουκρανία, γιατί εμπαίζεις το λαό μετά;

Αργότερα δημοσιεύτηκε λίστα με τον υπέρογκο οπλισμό που στείλαμε  και πολύ εύστοχα ο πρωθυπουργός δήλωσε πως δημιουργήθηκαν στην άμυνα κενά.

Εδώ ισχύει αυτό που ήταν το πρώτο  που βλέπαμε παλιά στην αίθουσα αναμονής για να ντυθούμε όταν  παρουσιαζόμαστε στο στρατό.

Ο  κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση.

Ήταν ένα από τα καλλίτερα αστεία.

Οι  σε καίρια  υπουργεία  όπως το ΥΠΕΞ  και  το  ΥΠΑΜ επιλεγέντες υπουργοί  τοποθετήθηκαν εκεί για να κάνουν ότι τους ζητηθεί από τα μεγάλα αφεντικά του εξωτερικού.

Ο ίδιος  θα ψήφιζα ως δημοφιλέστερο υπουργό  το Άδωνη  διότι θα λύσει το  ασφαλιστικό. Η ακρίβεια στα  φάρμακα  είναι φονική και θα εξαποστείλει  πολλούς ηλικιωμένους .

Μα  δεν ντρέπονται  μου είπε φίλος μου  φαρμακοποιός, άφησαν τους ηλικιωμένους δίχως φάρμακα. Πολλοί  τα παίρνουν με πίστωση ,όχι όλα   και άλλοι τα έκοψαν εντελώς.  Όμως  ο ΤΖΑΜΠΑΣ  πέθαινε όπως είχε δηλώσει κάποτε ο υπουργός.

Για μένα δημοφιλέστερος υπουργός σε αυτή την κυβέρνηση είναι αυτός που δεν ακούγεται.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Έκδοση Δελτίων Ταυτότητας - Εξυπηρέτηση πολιτών ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Καρδίτσα