Ειδήσεις

Διευκρινήσεις της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας για το θέμα που προέκυψε με την π. αντιδήμαρχο


Σχετικά με την γνωστή υπόθεση της πρώην αντιδημάρχου που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα, διευκρινίζονται τα κάτωθι: Η υπόθεση ερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες να αποφανθούν για το τι έγινε. Καλούμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους να μην διαστρεβλώνουν τα πραγματικά περιστατικά, επιχειρώντας  να εξάγουν αυθαίρετα συμπεράσματα με μοναδικό στόχο να κερδοσκοπήσουν πολιτικά.

Η δημοτική αρχή δεν έχει να κρύψει τίποτα, ούτε να συγκαλύψει οτιδήποτε. Πρώτη έχει ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση, ώστε να ξεκαθαρίσει η αλήθεια από το ψεύδος.

Η δημοτική αρχή προχώρησε άμεσα, ως όφειλε, σε αντικατάσταση της αντιδημάρχου ώστε να μπορεί η έρευνα να προχωρήσει χωρίς κανένα εμπόδιο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η  υπόθεση ερευνάται από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, η Δημοτική Αρχή ούτε έκανε ούτε θα κάνει δηλώσεις για το θέμα, πέραν των επίσημων ανακοινώσεων που δημοσιοποιεί το Γραφείο Τύπου. Οτιδήποτε άλλο γράφεται ή αναπαράγεται στα κοινωνικά δίκτυα, από πραγματικά ή ψεύτικα προφίλ (που έχουν κατασκευάσει οι πολιτικοί μας αντίπαλοι), είναι απολύτως ψευδές ή περιέχει μεγάλες δόσεις υπερβολής. Επίσης αναληθείς είναι και οι αναφορές από ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης περί δήθεν δηλώσεων του Δημάρχου ή άλλων μελών της Δημοτικής Αρχής για το επίμαχο θέμα.

Η Δημοτική αρχή είναι απολύτως καθαρή, λειτουργεί με τη μέγιστη διαφάνεια και χωρίς καμία ανοχή απέναντι σε ηθικά ζητήματα.  Όσο και να προσπαθούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μας σπιλώσουν, νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο είτε θα πάρουν τη ρεβάνς, είτε θα βγουν στην επιφάνεια από την αφάνεια στην οποία βρίσκονται, τους λέμε ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρουν.

 

 

Από τη

Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Η Θεσσαλία στο διάστημα για 48 ώρες!
Επόμενο άρθρο Αρνητικά όλα τα rapid tests στους Σοφάδες και στα Ειδικά Σχολεία