Ειδήσεις

Χρηματοδότηση επιχειρήσεων για την κινητικότητα εργαζομένων και εργοδοτών σε χώρες της ΕΕ


Ο ΣΘΕΒ στο πλαίσιο συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα MobiliseSME διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα – ενημέρωση την Πέμπτη 17 Ιουνίου, ώρες 13:00 – 14:00, με θέμα: «Διασυνοριακή ανταλλαγή επιχειρήσεων και εργαζομένων».

Το MobiliseSME είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα που παρέχει χρηματοδότηση στις επιχειρήσεις με σκοπό να ενισχύσει την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων των ευρωπαϊκών ΜΜΕ αλλά και να υποστηρίξει βραχυπρόθεσμες διασυνοριακές αποσπάσεις για το προσωπικό τους.

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα τόσο για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους όσο και την εξέλιξη των υπαλλήλων τους με την χρηματοδότηση μέσα από  πρόγραμμα MobiliseSME.
Πολλές επιχειρήσεις βλέπουν σε αυτό το πρόγραμμα την ευκαιρία για να ενισχύσουν τις διεθνείς τους συνεργασίες, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και να προσαρμόσουν τις επιχειρήσεις τους στις προκλήσεις που δεν έχουν έρθει ακόμα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) τηλ: 2410555507 & email: education@sthev.gr.

 

Προηγούμενο άρθρο Εργασίες βελτίωσης στη γέφυρα Καραΐσκάκη στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο 3 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα