Ειδήσεις
Tags |

ΑΣΚ: Στο τεχνικό τιμ ο Κώστας Παπαμάρκος


Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή μπάσκετ Κώστα Παπαμάρκο. Ο κ. Παπαμάρκος, εντάσσεται στο προπονητικό τιμ και θα είναι εκ των άμεσων συνεργατών του πρώτου προπονητή Νίκου Παπανικολόπουλου. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα του Περιστερίου, στην οποία ο Κώστας Παπαμάρκος έχει σημαντική και πολυδιάστατη παρουσία.

Στο Περιστέρι έχει διετελέσει πρώτος προπονητής το 2014-15 με την κατάκτηση της ανόδου στην Α2 Εθνική, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε πρώτος προπονητής του Αετού, του Χολαργού και του Κρόνου Αγ. Δημητρίου. Επέστρεψε στο Περιστέρι το 2018, στο οποίο εργαζόταν έως πριν μερικές ημέρες. Στο Περιστέρι, διετέλεσε αρχικά προπονητής στη Basket League ως συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και στη του Ν. Παπανικολόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος του Περιστερίου, με το σύλλογο της Αθήνας να καταγράφει πολύ σημαντικές επιτυχίες και διαδοχικά μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και εφήβων.

Ο κ. Παπαμάρκος εντάσσεται άμεσα στο προπονητικό τιμ, ενώ θα αναλάβει και μέρος του σχεδιασμού των ακαδημιών και των θυγατρικών ομάδων, με στόχο να υποστηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξη του προπονητικού προγράμματος, που αποτελεί άλλωστε βασική προτεραιότητα για τον οργανισμό του ΑΣΚ.

Με χαρά καλωσορίζουμε τον Κώστα Παπαμάρκο στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο για την ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθρο Σινεμά ο Σταθμός: Προβολή ταινίας στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Υπάρχει Θεός - Ευθυμογράφημα Κώστα Βλάχου