Ειδήσεις

Αριστοτέλης Σπάνιας: Η κάλπη είναι κρίσιμη στις 25/6, κανένας εφησυχασμός


Η κάλπη είναι κρίσιμη στις 25/6, κανένας εφησυχασμός.  Όσο ψηλότερο είναι το ποσοστό, τόσο μεγαλύτερη η ευθύνη της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Η ρότα της χώρας μας άλλαξε και η Ελλάδα πρέπει να γίνει  μία ασφαλή ευρωπαϊκή χώρα, που θα πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις στην Ευρώπη και θα είναι πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Η ΝΔ αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα και να προσφέρει στους πολίτες ίσιες ευκαιρίες.

Ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αν έχουν γεννηθεί στην Αθήνα, ή σε ένα μικρό χωριό σε οποιαδήποτε άκρη της χώρας μας. Πρέπει να εξασφαλίσουμε μια αυτοδύναμη σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, η οποία θα μπορεί να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές τις τομές σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης που ξεκίνησαν την προηγούμενη τετραετία. Οι Έλληνες πολίτες ήδη έχουν δώσει την πρώτη ηχηρή απάντηση στην απλή αναλογική δηλώνοντας ξεκάθαρα την θέληση τους για ισχυρή αυτόνομη κυβέρνηση.

Στις 25/06/23 ο Ελληνικός λαός θα δώσει ένα ισχυρό ποσοστό αυτοδυναμίας  στη Νέα Δημοκρατία όσο ποιο ισχυρό τόσο ποιο μεγάλη και βαριά η ευθύνη μας.

Το όραμα μας, της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη είναι να αλλάξει την Ελλάδα προς το καλύτερο. Δώστε μας  την δύναμη να το κάνουμε!!!

Προηγούμενο άρθρο Ευκαιρίες κατάρτισης και απασχόλησης σε επιχειρήσεις της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Για μια έξυπνη Ελλάδα επενδύουμε στο made in Greece