Ειδήσεις

Αποτελέσματα rapid tests σε ΤΚ Θραψιμίου – Την Πέμπτη στους Σοφάδες


Doctor in protective gloves & workwear holding Testing Kit for the coronavirus test. The doctor is collecting nasal sample for a young lady with a sampling swab.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 13/4 πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests):
-Στην Τ.Κ Θραψιμίου με πρωτοβουλία του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν 41 τεστ και όλα ήταν αρνητικά.

Την Πέμπτη 15/4 στους Σοφάδες

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests την Πέμπτη 15 Απριλίου  στην κεντρική πλατεία Σοφάδων (πλησίον Δημαρχείου).

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν rapid tests από 10.00-14.00, όπου μπορούν ελεγχθούν οι κάτοικοι των Σοφάδων,  των  γύρω περιοχών  αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Έφθασαν τους 24.394 οι εμβολιασμοί στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα Ανθοχωρίου – Κερασίας λόγω εργασιών