Ειδήσεις

Αποχαιρετώντας τους μαθητές της Γ΄Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας


Αγαπητά μας  παιδιά πέρασαν τα έξι χρόνια που περάσαμε μαζί. Καθώς σας βλέπουμε να απομακρύνεστε από κοντά μας, ανασύρονται από τα βάθη της μνήμης μας  τα γέλια, τα πειράγματα, οι  παρεξηγήσεις, οι σκανδαλιές σας, τα αθώα και πονηρά σας βλέμματα, οι κρυφές σας ανησυχίες, τα ζωντανά σας όνειρα,  στιγμιότυπα  όλα μιας μακράς σχολικής ζωής,  με εκδηλώσεις,  συναυλίες, παραστάσεις, εκδρομές και τόσες άλλες δραστηριότητες.
Θεωρούμε πως παλέψαμε όλοι μαζί οι συνάδελφοι για να σας προετοιμάσουμε σωστά και να σας δώσουμε τα εφόδια που θα χρειαστείτε στην μελλοντική σας πορεία, τόσο σαν μαθητές όσο και σαν προσωπικότητες. Σίγουρα υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές στη διάρκεια αυτών των έξι χρόνων, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εξωτερικό περιβάλλον με υψηλές απαιτήσεις και εσωτερικό με τις αναμενόμενες συναισθηματικές διακυμάνσεις της εφηβείας. Αλλά όσα ζήσαμε μαζί μένουν και θα μένουν πάντα έτσι απαράλλαχτα κι αναλλοίωτα στο χωροχρόνο της ζωής και του μυαλού όλων μας.Θέλουμε να  θυμόσαστε τις  δοκιμασίες που  σας έκαναν πιο δυνατούς στη ζωή σας και να κρατήσετε τις όμορφες στιγμές που περάσατεστο σχολείο με τους συμμαθητές και τους καθηγητές σας. Σας αφήνουμε λοιπόν το χέρι, με  χαρμολύπη κατά κάποιον τρόπο, ώστε να κάνετε το επόμενο  βήμα στην προκλητικά όμορφή λεωφόρο που απλώνεται  εμπρός σας.
Η κοινότητα του σχολείου, μαθητές καθηγητές, διευθυντικό και διοικητικό προσωπικό σας αποχαιρετά με αγάπη και με πίστη ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά, και αν κάποτε χρειαστείτε οποιαδήποτε συμβουλή, εμείς θα είμαστε εδώ για σας.

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων