Ειδήσεις

Αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων προώθησε η βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα


Αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων προώθησε με αναφορά που κατέθεσε η βουλευτής, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοείδη, μέσω της Βουλής των Ελλήνων.

Η βουλευτής, συμμεριζόμενη το σωστό και δίκαιο των αιτημάτων, ενισχύει με το θεσμικό της ρόλο την ευόδωση και επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν. Πολύ δε περισσότερο που τα      αιτήματα τους σχετίζονται με την ομαλή οικογενειακή τους ζωή, καθώς αφορούν ταχύτερη υλοποίηση των         συνυπηρετήσεων με τους ή τις συζύγους τους, εκπαιδευτικούς ή γενικότερα δημοσίους υπαλλήλους. Επίσης αιτούνται την άμεση επιστροφή στις οργανικές τους θέσεις, με τη λήξη αποσπάσεων ή προσωρινών μετακινήσεων που έγιναν για υπηρεσιακές ανάγκες.

Η κ. Σκόνδρα αναγνωρίζει την προσφορά των Ελλήνων αστυνομικών, ανδρών και γυναικών, που         εργάζονται για την τήρηση της δημόσιας τάξης, για την προστασία της ζωής μας, της τιμής μας και της περιουσίας μας  και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε δύσκολες συνθήκες, σε πολλούς           τομείς της κοινωνικής δράσης καθημερινά, με εικοσιτετράωρο εναλλασσόμενο και πιθανόν και συνεχόμενο ωράριο. Ως εκ τούτου, πιστεύει πως οι εργασιακές συνθήκες  θα πρέπει να είναι το δυνατόν ιδανικές και οι ίδιοι να έχουν τη βεβαιότητα πως η Πολιτεία είναι δίπλα τους. Η βεβαιότητα αυτή, όπως και η ηρεμία στην οικογενειακή τους ζωή, είναι σημαντικές προϋποθέσεις, ώστε οι αστυνομικοί μας να αποδιδουν το μέγιστο  και να διατηρούν το υψηλό επίπεδο της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας.

Προηγούμενο άρθρο ΥΠΑΑΤ: Υπεγράφησαν οι αποφάσεις για τη χρηματοδότηση των Δράσεων του Τομεακού Μελισσοκομικού Προγράμματος, για το 2024
Επόμενο άρθρο Επιστημονική δράση με τίτλο «Αφιέρωμα στην Εφηβεία» διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας