Ειδήσεις

Αγιασμός του Κατηχητικού του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης


Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τελέσθηκε ο Αγιασμός του κατηχητικού του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής  Καρδίτσης την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας από τον υπεύθυνο των κατηχητικών του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη π. Μητροφάνη Αγαπήδη.

Ο Εκκλησιασμός και η Θεία Κοινωνία έχουν πρωταρχικό ρόλο στην ζωή μας. Τα παιδάκια με τους γονείς τους και τους κατηχητές τους  το γνωρίζουν αυτό και συμμετείχαν με πολύ ευλάβεια στην Θεία Λειτουργία και κοινώνησαν των Αχράντων μυστηρίων. Στην συνέχεια συμμετείχαν με πολύ χαρά αγάπη και χαμόγελα, στην τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς.

Ο π. Μητροφάνης, καλωσόρισε με πατρική αγάπη τα παιδάκια, ευχαρίστησε τους γονείς για την παρουσία τους και τους προέτρεψε ακόμη περισσότερο  να εμπιστευθούν τα παιδιά τους στην Εκκλησία και στο κατηχητικό, ώστε να γνωρίσουν μέσα από την κατήχηση, την παράδοση μας και την Ορθοδοξία. Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά σε όλα τα παιδάκια, με πολλές όμορφες ευχές για ευλογημένη κατηχητική χρονιά.

Τα 2 τμήματα του κατηχητικού στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας λειτουργούν κάθε Κυριακή 11:00 – 12:00 το πρωί μετά την Θεία Λειτουργία. Και περιμένουν με πολύ χαρά και αγάπη όλα τα παιδάκια να περάσουν μια υπέροχη κατηχητική χρονιά.

Προηγούμενο άρθρο Αγιασμός στα Νηπιαγωγεία Παλαμά που επισκευάσθηκαν μετά τις ζημιές από την κακοκαιρία Daniel
Επόμενο άρθρο O Γιώργος Ανδρέου αποκλειστικά στο Ηχόραμα 100,8