Ειδήσεις

Αγιασμός για την έναρξη μαθημάτων της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Σοφάδων


Με τις πατρικές ευχές και την ευλογία του αιδεσιμολογιότατου πατήρ Ηλία Γώγου τελέστηκε στο κτήριο της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Σοφάδων την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 ο αγιασμός του σπουδαστικού έτους 2024.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν όλοι οι καθηγητές της σχολής οι σπουδαστές και οι χορωδοί της Δημοτικής χορωδίας του δήμου Σοφάδων.

Μετά το πέρας του αγιασμού ο Σεβασμιότατος Πατέρας ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά. Επίσηςεξέφρασε τον έπαινο και την ευχαριστία προς την διοικούσααρχή,την διευθύντρια,τους καθηγητές και το προσωπικό της σχολής για το έργο που προσφέρουν.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος κα Σοφία Αλειφτήρα αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά της σχολής και επισήμανε ότι έργο της σχολής δεν είναι μόνο η απόκτηση μουσικών γνώσεων αλλά και η καλλιέργεια της αγάπης και της ενότητας .Επίσης μίλησε στους σπουδαστές για τη μεγάλη αξία της χορωδιακής τέχνης και τους προέτρεψε να τη σπουδάσουν με επιμέλεια και συνέπεια.Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή θα είναι πάντοτε αρωγός  στη σχολή, θα την υποστηρίζει και θα την προβάλλει έτσι ώστε να είναι κόσμημα για τον δήμο Σοφάδων!

Η καλλιτεχνική διευθύντρια κα Κατερίνα Κούβελου με τη σειρά της ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά εξέλιξη και πρόοδο στους σπουδαστές και υποσχέθηκε να είναι πάντα δίπλα στους καθηγητές και στα παιδιά.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου Σοφά...δες! ξεκινά και φέτος τις λογοτεχνικές της συναντήσεις
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών