Ειδήσεις

Α. Σκόνδρα: Να δώσουμε στην Καρδίτσα όσα της αξίζουν


«Η Καρδίτσα θα λάβει όσα της αξίζουν και δεν θα σταματήσουμε ν’ αγωνιζόμαστε μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους κατοίκους των χωριών που επισκέφθηκε η τέως Βουλευτής του Νομού μας και εκ νέου υποψήφια με την Ν.Δ., κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Η κ. Σκόνδρα τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκε τις τοπικές ενότητες: Ανώγειο, Κέδρο, Λουτρό, Μελισσοχώρι, Δασοχώρι, Άμπελο, Πεζούλα, Καλύβια Πεζόυλας, Νεοχώρι, Μπελοκομύτη, Φυλακτή, Κρύα Βρύση, Αγ. Γεώργιο, Ξυνονέρι, Γεωργικό και Μητρόπολη ήταν τα χωριά που επισκέφθηκε.

Στις ομιλίες της στάθηκε στο σημαντικό έργο που έχει γίνει ήδη από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για την Π.Ε. Καρδίτσας, τόσο σε έργα υποδομής, όσο και στην στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η ανάγκη της τοπικής μας κοινωνίας για υποδομές και οικονομική ανάπτυξη είναι υπαρκτή και εγνωσμένη. Με όλες μου τις δυνάμεις τα προηγούμενα χρόνια προσπάθησα και κατάφερα σημαντικές εξελίξεις στα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Μεταξύ αυτών,η στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων, η αγροτική οδοποιία, το πρόγραμμα της νιτρορύπανσης, αλλά και η ένταξη των Αγράφων μας στα «Απάτητα Βουνά» είναι μόνο μερικά, απ’ όσα συστηματικά προώθησα και κατάφερα την επίτευξή τους.

Η προσπάθειά μου αυτή γίνεται γιατί από ότι νέο δημιουργείται, οι πολίτες αποκομίζουν οφέλη στην καθημερινότητά τους, καλύτερες συνθήκες για τις δουλειές και τις οικογένειές τους.

Σε όλη μου την πολιτική πορεία διεκδικούσα το καλύτερο για τους συντοπίτες μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι η πολιτική δεν γίνεται με λόγια και υποσχέσεις. Η πολιτική είναι ένα υπέρτατο καθήκον να διεκδικείς τα συμφέροντα του τόπου σου και όσων σε εμπιστεύθηκαν. Έτσι πορεύομαι όσα χρόνια με γνωρίζετε κι έτσι θα συνεχίσω.»

Το δίλημμα είναι εθνικό, αλλά είναι και περιφερειακό, είναι τοπικό.Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω;Η ψήφο σας να είναι η δύναμή μας να συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια, για να επαναφέρουμε την Καρδίτσα εκεί που της αξίζει.»

 

Προηγούμενο άρθρο Συστάσεις της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας για την αντιπυρική περίοδο
Επόμενο άρθρο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού –Επηρεάζεται και η Θεσσαλία