Ειδήσεις

Aκολουθία του Αγιασμού στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής


Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ευκαιρία της επισκέψεώς του στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς μας Μητροπόλεως, αλλά και επί τη ενάρξει των Συνάξεων φοιτητών και νέων στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

Στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους καθηγητές και τους δασκάλους της Σχολής με επικεφαλής τον Διευθυντή αυτής κ. Ιωάννη Παπαχρόνη για τη θεάρεστη διακονία που επιτελούν τόσο στην πόλη της Καρδίτσας όσο και στα παραρτήματα της Σχολής στα Φάρσαλα και στο Μουζάκι. Τόνισε πως παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόοδο των σπουδαστών και των σπουδαστριών και εύχεται η σπουδή τους αυτή να φέρει πολλούς πνευματικούς καρπούς για το καλό της τοπικής μας Εκκλησίας, αλλά και για τους ίδιους προσωπικά, αφού με την εντρύφησή τους στην ιερά μουσική μπορούν να καταστούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ορθόδοξο ήθος και πνευματική και ψυχική καλλιέργεια.

Παράλληλα, ευχαρίστησε από καρδιάς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τους νέους και τις νέες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, έτσι ώστε να πραγματοποιούνται οι Συνάξεις αυτές.

 

Προηγούμενο άρθρο Θεατρική παράσταση παρακολούθησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου
Επόμενο άρθρο Τα δικαιώματα τους, υποχρέωσή μας - Γράφει η Λία Ρογγανάκη