Θέλουμε υπευθυνότητα. Ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


  Απέναντι στα ψεύτικα διλήμματα, απαντούμε με θετική πρόταση, με θετική απάντηση στη διεθνή πρόκληση, τόνισε το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς σε ένα πολυπληθές ακροατήριο στη συγκέντρωση των Καμινάδων για τις Ευρωεκλογές. Ο κ. Παππάς μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτή τη συνάντηση. Η πλατιά συμμετοχή σας μας ενισχύει το δρόμο της σταθερότητας, της σιγουριάς, της ασφάλειας. Η επιλογή σας απορρίπτει το λαϊκισμό και επιβραβεύει την υπευθυνότητα. Απορρίπτει το «όχι σε όλα» και υπαγορεύει  τη συνεννόηση. Απορρίπτει τις ανεύθυνες υποσχέσεις και υποδεικνύει υπεύθυνες αποφάσεις.

Η Κυβέρνηση επικεντρώνει την έγνοια της στα μεγάλα ζητήματα του τόπου. Στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων της Πατρίδας μας. Στην προώθηση αναγκαίων αλλαγών.

Άμεση επιδίωξη είναι να βγει η Πατρίδα μας, όσο το δυνατό πιο αλώβητη, από τη διεθνή θύελλα. Στόχος είναι μια Ελλάδα πανέτοιμη στην κούρσα της διεθνούς ανάκαμψης. Σκοπός μας είναι να βρεθούμε, την επομένη της κρίσης, σε μια καλύτερη μέρα. Έτοιμοι για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Αυτά είναι τα προτάγματά μας. Γι’ αυτά εργαζόμαστε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε.

Συνεχίζεται η ενημέρωση για τις ευρωεκλογές

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-6-2009

10:00 π. μ. Ξυλοεπενδυτική ΑΒΕΕ

11:00 π. μ. Επιχείρηση Αποστόλου Δεμερλιώτη «ΑΛΦΑΚΑΡ ΑΕΒΕ»

20:30 π. μ. Ομιλία στον Παλαμά – Καφενείο Μαγαλιός Διονύσης

Προηγούμενο άρθρο Nα προστατέψουμε τα ποτάμια και το φυσικό περιβάλλον του Νομού μας
Επόμενο άρθρο Μεγάλο το έργο της κυβέρνησης