Παράλληλες πολιτικές εκδηλώσεις


 Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας και της Νομαρχιακής Καρδίτσας με αποκορύφωμα την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου την  προσεχή Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 19.30 σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Την Δευτέρα 1 Ιουνίου  θα βρίσκεται στην Καρδίτσα ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου Γιώργου Παπακωνσταντίνου όπου θα μιλήσει και σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 19.30 το απόγευμα  στην Πλατεία Δικαστηρίων.

 Στελέχη την Ν.Ε. Καρδίτσας συμμετείχαν σε πανθεσσαλική σύσκεψη της Περιφερειακής Επιτροπής στη Λάρισα την Τρίτη το απόγευμα για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της ομιλίας του Προέδρου καθώς  και το συντονισμό των επιμέρους ενεργειών και εκδηλώσεων.

Χθες, Τετάρτη το απόγευμα συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ της Καρδίτσας, παρουσία του Γενικού Διευθυντή  Ροβέρτου Σπυρόπουλου και του μέλους του οργανωτικού Νότη Γιατζίδη, για την αρτιότερη οργάνωση και τον συντονισμό των δυο αυτών κορυφαίων εκδηλώσεων για τη Θεσσαλία και την Καρδίτσα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πολλές επιμέρους συγκεντρώσεις τόσο σε ολόκληρη την Θεσσαλία  όσο και την Καρδίτσα, όπως οι πολιτικές εκδηλώσεις  που είναι ήδη προγραμματισμένες στην Ανάβρα την Παρασκευή 29 Μαΐου και στο Καλλιφώνι το  Σαββάτο 30 Μαΐου με κεντρικό ομιλητή το Φίλιππο Σαχινίδη.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη στις Ευρωεκλογές. Κι αυτό είναι απαίτηση της κοινωνίας για μια προοδευτική Ευρώπη, για την Ελλάδα του αύριο.

 Για να διασφαλιστεί η ποιότητα της κοινωνικής πολιτικής, της εκπαίδευσης, της δημόσιας υγείας, της ασφάλισης, για κάθε χώρα της Ευρώπης.

Για την καταπολέμηση της φτώχειας, για  μια ευρωπαϊκή στρατηγική για την πράσινη ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Από τις επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη θα δημιουργηθούν 10 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας, μέχρι το 2020.

Για να μπει ένα τέλος στους φορολογικούς παραδείσους για τους ισχυρούς, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αλλού ώστε να ενισχυθεί η  διαφάνεια στη διαχείριση των  αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Να δημιουργηθεί ένα σύμφωνο Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, ώστε να αναδειχθεί επιτέλους η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ρυθμιστικό πόλο, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές  διεκδικούν, διότι ξέρουν ότι μπορούν.

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή
Επόμενο άρθρο Ιδρύονται νέες θέσεις διδακτικού ερευνητικού προσωπικού