Χρηματοδότηση αρδευτικών έργων στον Δήμο Φύλλου


 Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας ανακοίνωσε την έγκριση πίστωσης ύψους 300.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κατασκευή έργων ύδρευσης στο Δήμο Φύλλου

O Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας μετά από συνεργασία με το Δήμαρχο Φύλλου Δημήτρη Αγγέλου ζήτησε από το Υπουργείο Εσωτερικών τη χρηματοδότηση των έργων ύδρευσης του Δήμου.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο Υφυπουργός Αθανάσιος Νάκος ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Βουλής για την ένταξη του  έργου στις οριζόντιες δράσεις του Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ.

Με το έργο αυτό βελτιώνονται σημαντικά οι υποδομές ύδρευσης του Δήμου Φύλλου και η ποιότητα του παρεχόμενου πόσιμου ύδατος, γεγονός που συνιστά αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των 4000 δημοτών. Με την κατασκευή του έργου επιλύονται μόνιμα τα προβλήματα ύδρευσης του Δήμου Φύλλου και στα επτά (7) τοπικά διαμερίσματα.

Η βελτίωση της ύδρευσης του Δήμου Φύλλου συνδέεται άμεσα με την ολοκλήρωση της μελέτης ύδρευσης Σμοκόβου, με βάση την οποία θα κατασκευαστεί το δίκτυο για την υδροδότηση των δήμων της ανατολικής πλευράς του Νομού από τη λίμνη Σμοκόβου.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν δύο εργολαβίες
Επόμενο άρθρο Αυθαιρετούν και παρανομούν όσες ΕΑΣ εξακολουθούν να εισπράττουν χρήματα