Παραλαβή νέων οχημάτων από το Δήμο Καρδίτσας


Δύο ημιφορτηγά αυτοκίνητα και ένα αυτοκίνητο τύπου VAN μάρκας Ford, με τα οποία εξοπλίζεται η Τεχνική Υπηρεσία παρέλαβε ο Δήμος Καρδίτσας.

Η προμήθεια των οχημάτων έγινε από την «Φιλίππου-Ντουφεξής Αυτοκίνητα ΑΕ», που αναδείχθηκε μειοδότρια του διαγωνισμού που διενεργήθηκε, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 8443/15-12-08 διακήρυξη του Δημάρχου.

Με την ίδια προκήρυξη ο Δήμος θα παραλάβει τις επόμενες ημέρες και δύο επιβατικά αυτοκίνητα μάρκας Fiat από την  «Η & Ι Παπαλίτσας ΟΕ».

Δήλωση Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης δήλωσε σχετικά με την προμήθεια των νέων οχημάτων: « Ο εκσυγχρονισμός των  οχημάτων και του μηχανικού εξοπλισμού γενικότερα είναι  ανάγκη για το Δήμο Καρδίτσας, καθώς συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του και έχει αντίκτυπο στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 Με την προμήθεια των 3 νέων οχημάτων σήμερα, άλλων δύο τις επόμενες ημέρες και 4 ακόμη οχημάτων και συγκεκριμένα 1 εκσκαφέα φορτωτή, 1 μικρού φορτωτή, 1 χλοοκοπτικού τρακτέρ και 1 επιβατηγού, για τα οποία θα διενεργήσουμε νέο διαγωνισμό τις επόμενες ημέρες, αντιμετωπίζουμε με ικανοποιητικό τρόπο μέσω του προγράμματος «Θησέας» την ανάγκη αυτή.

 Εξοπλίζοντας τις υπηρεσίες μας, αξιοποιούμε καλύτερα το έμψυχο δυναμικό τους  και αναβαθμίζουμε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και  λειτουργία τους.»

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι "Μέρες Παράδοσης 2009"
Επόμενο άρθρο Ατομικό Διαβατήριο Κατάρτισης για όλα τα στελέχη της διοίκησης και της αυτοδιοίκησης