Αποφάσεις της Ν.Ε Έργων


Ανατέθηκαν πέντε μικροέργα προϋπολογισμού 438.000,00€

Προς δημοπράτηση τρία μικροέργα προϋπολογισμού 95.000,00€

Πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης 14-05-2009 η Νομαρχιακή Επιτροπή Έργων Υποδομής & Ποιότητας Ζωής υπό την Προεδρία του αντινομάρχη κ. Νίκου αποφάσισε:

  1. την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας του έργου «WC εκπαιδευτικών στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου» προϋπολογισμού 22.500,00€ με ΦΠΑ και την ανάθεση του στην κοινοπραξία Χ. Πετράνης – Δ. Ζαρκάδας με μέση έκπτωση δημοπρασίας επτά τοις εκατό (7,00%) που αποτελεί και τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς. Το έργο δημοπρατήθηκε στις 07-04-2009 και αφορά την επισκευή του κτιρίου των W.C των μαθητών εμβαδού 35,00μ2 περίπου, την κατασκευή ενός W.C για τους εκπαιδευτικούς και την επισκευή του υπόστεγου που χρησιμοποιείται για τον προαυλισμό των μαθητών όταν ο καιρός είναι βροχερός. Το έργο θα περατωθεί μέσα σε εξήντα (60) μέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

  1. την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την κατασκευή του έργου «αποκατάσταση λειτουργίες ρουφράκτη AVIO αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Ταυρωπού» προϋπολογισμού 49.980,00€ με ΦΠΑ και την ανάθεση του στην εργοληπτική επιχείρηση Τσίνας Γεώργιος του Βασιλείου με έκπτωση δύο τοις εκατό (2,00%) που αποτελεί και τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

  1. την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας του έργου «επέκταση βάσης από οπλισμένο σκυρόδεμα-μεταφορά και εγκατάσταση τριών (3) προκατασκευασμένων ξύλινων οικίσκων-περίφραξη γηπέδου για τις ανάγκες του τμήματος ΤΕΦΑΑ» προϋπολογισμού 150.000,00€ με ΦΠΑ και την ανάθεση του στον Ε.Δ.Ε Αριστείδη Αντωνάκη με έκπτωση δημοπρασίας δεκαεπτά τοις εκατό (17,00%) που αποτελεί και τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

  1. την έγκριση του πρακτικού ανοικτού πρόχειρου δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια υλικών άρδευσης για το έργο «Προμήθεια υλικών άρδευσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εγγειοβελτιωτικών έργων Τ.Ο.Ε.Β Σελλάνων-Τιτανίου» και την ανάθεση του στο πρώτο μειοδότη που αναδείχθηκε ο Γεώργιος Υπερήφανος του Κων/νου με συνολική αξία υλικών 15.365,28€ με ΦΠΑ.

  1. την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας του έργου «κατασκευή οδού (αμμοχαλικόστρωση) από Λεοντάρι προς Λίμνη Σμοκόβου» προϋπολογισμού 200.000,00€ με ΦΠΑ και την ανάθεση του στη εργοληπτική επιχείρηση «Τρίκας Γεώργιος» με μέση έκπτωση δημοπρασίας (51,68%) που αποτελεί και τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος ΚΑΠ. Το έργο δημοπρατήθηκε στις 07-04-2009 και αφορά την αμμοχαλικόστρωση και την κατασκευή τεχνικών έργων για την αποκατάσταση της βατότητας από την έξοδο της σήραγγας Λεονταρίου έως το φράγμα Σμοκόβου σε μήκος 5,5 χλμ περίπου. Το έργο θα περατωθεί μέσα σε οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Επίσης η Ν.Ε αποφάσισε

  • την ακύρωση και την επανάληψη της δημοπρασίας του έργου «Υποστηρικτικές εργασίες ταμιευτήρα Κυψέλης Δήμου Άρνης» προϋπολογισμού 44.625,00€ με ΦΠΑ.

  • την ακύρωση και την επανάληψη της δημοπρασίας του έργου «έργα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εγγειοβελτιωτικών έργων Τ.Ο.Ε.Β. Θεσσαλιώτιδας» προϋπολογισμού 39.865,00€ με ΦΠΑ. Στο φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνεται ο καθαρισμός αποστραγγιστικών τάφρων συνολικού μήκους 17,90χλμ. στα αγροκτήματα Καππαδοκικού, Γεφυριών, Ν. Ικονίου και Σοφάδων. Ο χρόνος κατασκευής των εργασιών ορίζεται σε τρεις (3) μήνες.

  • την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και των όρων διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου «έργα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εγγειοβελτιωτικών έργων Τ.Ο.Ε.Β. Μοσχάτου-Μεσενικόλα-Μορφοβουνίου». Το έργο αφορά την αποκατάσταση ζημιών του αρδευτικού έργου του Τ.Ο.Ε.Β. Μοσχάτου -Μεσενικόλα – Μορφοβουνίου. 9.996,00€ με τη δαπάνη του Φ.Π.Α. Η προθεσμία κατασκευής των εργασιών ορίζεται σε δύο (2) μήνες.

  • την έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Βελτίωση άρδευσης αγροκτημάτων ευρύτερης περιοχής Φύλλου».
Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρωμένη παρέμβαση στο χώρο Αγράφων-Αργιθέας
Επόμενο άρθρο 600.000 ευρώ για νέα έργα στο Δήμο Καρδίτσας