Το τριήμερο 14, 15 και 16 Μαρτίου το Δίκτυο Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΙ Λάρισας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίου Ελλάδος και έχει σαν στόχο την επαφή της τοπικής κοινωνίας με τα προϊόντα του νομού αλλά και προϊόντα από όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Στην επιτυχία του Φεστιβάλ συνέβαλαν με την συμμετοχή τους οι επιχειρήσεις του Δικτύου Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας που πρόβαλαν τον πλούτο της καρδιτσιώτικης γης και συγκεκριμένα οι ακόλουθες επιχειρήσεις του Δικτύου :
- «ΗΛΙΟΖΥΜΟ» ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- ΧΟΙΡΟΠΑΛ ΕΠΕ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΔΙΔΑΓΓΕΛΟΣ
- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ Γ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ
- «ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΑΓΓ. ΛΕΜΑ» ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
- «ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ» ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΙΘΑ ΟΕ
- «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ» ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- «ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΛΙΑΣΣΑΣ» ΜΠΕΛΑΓΙΑ Π.
- «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ» ΠΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
- «ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ» ΡΑΧΜΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
- «ΑΛΑΝΤΟΠΟΙΪΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΕΒΕ
- «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΥΡΙΑ ΑΡΓΙΘΕΑΣ» ΑΦΟΙ ΚΙΣΣΑ Ο.Ε.
- «ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ» ΒΗΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Οι επισκέπτες της έκθεσης, με τη μαζική συμμετοχή τους όλο το τριήμερο, απόλαυσαν μια γιορτή γαστρονομίας, ένα αντάμωμα γεύσεων από κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Παράλληλα, εξειδικευμένοι σεφ μαγειρικής, πλαισιωμένοι από τα παιδιά των Τμημάτων μαγειρικής , αρτοποιείας και Ζαχαροπλαστικής του 2ου Δημόσιου ΙΕΚ της Λάρισας αλλά και ιδιωτικών σχολών μαγειρικής (ΙΕΚ Ξυνή) εκτέλεσαν συνταγές με φαντασία και φινέτσα και δημιούργησαν γαστρονομικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου χρησιμοποιώντας προϊόντα των επιχειρήσεων του Δικτύου Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας, που προσφέρθηκαν στο κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση.