Με παρέμβαση Σιούφα χρηματοδοτούνται οι αύλειοι χώροι των Κλειστών Μουζακίου, Παλαμά & Σοφάδων


Συνεργασία με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρη Σιούφα είχε ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Καρδίτσας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός αναφορικά με την ολοκλήρωση των Κλειστών Γυμναστηρίων Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων που ως έργα βρίσκονται στην τελική ευθεία, καθώς έχουν διασφαλιστεί οι πιστώσεις από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι ανάδοχοι των έργων εργάζονται εντατικά για την αποπεράτωσή τους.

Ο κ. Κωτσός έκανε γνωστό στον κ. Σιούφα ότι για την ομαλή λειτουργία των τριών Κλειστών Γυμναστηρίων μετά την ολοκλήρωσή τους, απαιτείται και η κατάλληλη διαμόρφωση των προαυλίων χώρων τους προκειμένου να εξυπηρετούναι με την καλύτερο δυνατό τρόπο οι αθλούμενοι, αλλά και οι δημότες που θα προσέρχονται σ’ αυτό.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη και ζήτησε να εξευρεθούν οι ανάλογοι πόροι προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τα έργα της διαμόρφωσης των κλειστών γυμναστηρίων.

Ο κ. Ιωαννίδης σε συνέχεια της επικοινωνίας με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Σιούφα συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ και Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό και δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει τους Δήμους Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων με το ανάλογο ποσό που θα προκύψει μετά από τις σχετικές μελέτες προκειμένου να προχωρήσουν στην διαμόρφωση των αύλιων χώρων των Κλειστών Γυμναστηρίων.

Μετά την παραπάνω ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Σιούφα για το αμέριστο ενδιαφέρον του και τη συνδρομή του για την ολοκλήρωση των Κλειστών Γυμναστηρίων, καθότι είχαν ξεκινήσει το 1997 με ελλιπείς χρηματοδοτήσεις και μετά από παρέμβαση του κ. Σιούφα διατέθηκαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και  τη Γ.Γ.Α τα απαιτούμενα ποσά για την ολοκλήρωση των έργων, ενώ τώρα μετά από δική του παρέμβαση χρηματοδοτούνται και οι διαμορφώσεις των αύλιων χώρων.

Επίσης ευχαρίστησε τον Υπουργό Πολιτισμού και τον Υφυπουργό κ. Ιωαννίδη για την άμεση ανταπόκρισή τους σ’ όλα τα θέματα που του τέθηκαν για την ολοκλήρωση των Κλειστών Γυμναστηρίων.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν να ψάχνουν για αρχαία
Επόμενο άρθρο Η γελοιογραφία της ημέρας