Συνεδριάζει την Τρίτη το Δ.Σ. Μητρόπολης


Συνεδριάζει την Τρίτη 28 Απριλίου στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Μητρόπολης με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της μελέτης για την εκτέλεση του έργου: Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στα Τ.Δ. του Δήμου – προϋπολογισμού 85.000,00 €  ( Εισηγητής Δήμαρχος )   

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή και κατανομή ποσού 20.000,00 € από το πρόγραμμα αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες. ( Εισηγητής Δήμαρχος )

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή και κατανομή υπολοιπόμενης δόσης ΣΑΤΑ ( Εισηγητής Δήμαρχος )

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την διάθεση πιστώσεων για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου ( Εισηγήτρια Πρόεδρος Δ.Σ. )

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Λειτουργία της Γεφυροπλάστιγγας, του Πεζόδρομου του Τ.Δ. Μητρόπολης και του Αλσυλλίου του Τ.Δ. Ξυνονερίου. ( Εισηγητής Δήμαρχος )

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με:

       α)  Έγκριση  οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας, την οποία εκπόνησε η ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. για τη σύσταση Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης στο Δήμο μας και

       β)  Σύσταση Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μητρόπολης με την επωνυμία ΔΗ.Κ.Ε.ΜΗ. ( Εισηγητής Δήμαρχος )

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων οικ. ετους 2009. ( Εισηγητής Δήμαρχος )

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση συμμετοχής στην 4η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Αιρετών Γυναικών Δ.Σ. ( Εισηγήτρια Πρόεδρος Δ.Σ. )

9. Συζήτηση σχετικά με αιτήσεις δημοτών

Η  Πρόεδρος 

Σακκά Βασιλική

Προηγούμενο άρθρο Στις 7 Μαΐου τα εγκαίνια του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Mε μεγάλη επιτυχία το Πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής