Η ΑΛΑΜΑΠ συμμετέχει στο 15ο Rally Φίλιππος


Η Αγωνιστική Λέσχη αυτοκινήτου Βέροιας διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο το 15ο Rally Φίλιππος που είναι ο τρίτος αγώνας για το φετινό πρωτάθλημα που είναι  ασφάλτινος και πρώτος για το κύπελλο ασφάλτου. Ο αγώνας αποτελείται από έξη ειδικές διαδρομές  μήκους 91,82 χλμ. Ο αγώνας ξεκινάει με τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων που θα γίνει σήμερα στη Βέροια από 11-15 στην πλατεία ελιάς. Θα ακολουθήσει στις 9 η πανηγυρική εκκίνηση από τον ίδιο χώρο. Η εκκίνηση  του αγώνα αύριο το πρωί στις εννιά για να κάνει τις ειδικές διαδρομές Πολυδέντρι Ι (9:18), Κωστοχώρι Ι (10:28) , Άγιος Νικόλαος Ι (11:40), Πολυδέντρι ΙΙ (14:38), Κωστοχώρι ΙΙ (15:10) , Άγιος Νικόλαος ΙΙ(16:33) και τερματισμός στις 17:30.

Στον αγώνα δηλώσαν συμμετοχή 66 πληρώματα με όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού χώρου που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο ανεβάζοντας το συναγωνισμό και το θέαμα καθώς και δύο συμμετοχές από τη Βουλγαρία.

Η ΑΛΑΜΑΠ όπως πάντα και παντού συμμετέχει και σε αυτόν τον αγώνα με το Νο 59 και πλήρωμα τους Καμπουγιάννη Κώστας – Ντούφα Σάκη με το δυνατό Citroen AX 1600 στην Ε10. Ο Σοφαδίτης μηχανικός  Κώστας Καμπουγιάννης θα προσπαθήσει να επαναλάβει φέτος την αξιόλογη εμφάνιση του περσινού αγώνα που κατατάχθηκε στην  8η θέση  στη γενική κατάταξη και στην 1η θέση στην κατηγορία των 1600cc δικαιώνοντας επάξια τον τίτλο του γρηγορότερου ασφάλτινου οδηγού της Καρδίτσας αφού ήταν ο πρωταθλητής στην κατηγορία του για το  2008.

Η ΑΛΑΜΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στο πλήρωμα και στους φίλους του αυτοκινήτου ένα θεαματικό αγωνιστικό διήμερο στη φιλόξενη Βέροια.

Για την ΑΛΑΜΑΠ

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Καραντάνας

Προηγούμενο άρθρο Και επίσημα παραγωγός πράσινης ενέργειας ο Δήμος Κάμπου
Επόμενο άρθρο Ντίνος Ρόβλιας: Η Ν.Δ. οδηγεί σε παραγραφή τα σκάνδαλα