Τοποθετήθηκε στην πλατεία Πλαστήρα το ενημερωτικό περίπτερο


Το κενό στην ενημέρωση των επισκεπτών της Καρδίτσας σχετικά με τα αξιοθέατα τις πόλης και του Δήμου και την παροχή κάθε πληροφορίας για την διευκόλυνσή τους έρχεται να καλύψει η λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρδίτσας (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.) που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας και σε συνεργασία με τη Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου που ανέλαβε την κατασκευή του ξύλινου περιπτέρου.

Το καλαίσθητο περίπτερο σύμφωνα και με την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τοποθετήθηκε ήδη στην κεντρική είσοδο του άλσους του Παυσιλύπου, στην πλατεία Πλαστήρα και θα παραδοθεί σε χρήση τις επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την λειτουργία του.

Στο χώρο του περιπτέρου κατά τις ώρες λειτουργίας του θα βρίσκεται υπάλληλος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. που θα δίνει πληροφορίες στους επισκέπτες, ενώ θα υπάρχει στη διάθεσή τους και έντυπο υλικό που αφορά την περιοχή μας, ενώ υπάρχει προοπτική και για την ηλεκτρονική πληροφόρηση των επισκεπτών τις υπόλοιπες ώρες με τη χρήση info kiosk

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. κ. Απ. Ξυδιάς με τον καθηγητή του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου κ. Γ. Νταλό σε δηλώσεις τους εξήραν την άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου, της ΔΗ.Κ.Ε.Κ και του ΤΕΙ και ειδικότερα του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, στα Εργαστήρια του οποίου κατασκευάσθηκε το περίπτερο.

Από τη συνεργασία αυτή βγήκε ωφελημένη η πόλη, η οποία απέκτησε έναν καλαίσθητο, όσο και χρήσιμο χώρο ενημέρωσης που έλειπε, όσο και το Τμήμα  Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, στο οποίο δόθηκε η δυνατότητα να δείξει σε όλους τους Καρδιτσιώτες και τους επισκέπτες της πόλης μας τις δυνατότητες του δυναμικού του.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αισθητικό αποτέλεσμα και την βεβαιότητά του ότι η λειτουργία του περιπτέρου θα  καλύψει ένα σημαντικό έλλειμμα  του Δήμου στην ενημέρωση και την πληροφόρηση των επισκεπτών.

Προηγούμενο άρθρο Εβδομάδα γνωριμίας μαθητών Λυκείου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Έγινε η διοικητική παράδοση των Σ.Μ.Α & του λοιπού εξοπλισμού