Στην Γερμανία ο κ. Κ. Τσιάρας σε εκδηλώσεις της ομογένειας


Στη Γερμανία θα μεταβεί το τριήμερο 10, 11 και 12 Απριλίου ο Βουλευτής Καρδίτσας και Υπεύθυνος Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Ο κ. Τσιάρας θα παρευρεθεί ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Βουλής στο 1ο Συνέδριο Θεσσαλών  Επιχειρηματιών Ευρώπης και στο 5ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθούν στην Νυρεμβέργη και στο Σβάνφουρτ Ντίσελντορφ το πρόσεχες τριήμερο.

Πρόκειται για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων που είναι αφιερωμένη στους επιχειρηματίες μετανάστες, με την ίδρυση του  Θεσσαλικού συνδέσμου επιχειρηματιών.

Οι στόχοι του νέου συνδέσμου είναι: Προβολή και προώθηση ελληνικών εμπορευμάτων στην ευρωπαϊκή αγορά.. Να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ επιχειρηματιών και να λειτουργήσει ως κόμβος συνεύρεσης και δημιουργικής διαλεκτικής. Να αποτελέσει έναν ανεξάρτητο φορέα έκφρασης ιδεών με αξιόλογη δυναμική στο χώρο της τοπικής κοινωνίας και να αποκτήσει ουσιαστικό παρεμβατικό ρόλο σε αυτήν και η εξερεύνηση επενδύσεων κι άλλων επενδυτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, με το 5ου Φεστιβάλ Θεσσαλών, επιδιώκεται  η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των Ομογενών και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ιδιαίτερα η γνωριμία της θεσσαλικής νεολαίας Ευρώπης.

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία στο ΚΑΠΗ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Παραχωρήθηκε κτίριο στο Βόλο για τη στέγαση του ΚΕΤΕΑΘ