Με νέα οχήματα εξοπλίζεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου


Με νέα σύγχρονα οχήματα εξοπλίζεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας. Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης υπέγραψε τις συμβάσεις για την προμήθειά τους από τις δύο Καρδιτσιώτικες επιχειρήσεις- αντιπροσωπείες που αναδείχθηκαν μειοδότριες στο διαγωνισμό για την προμήθεια «Εξοπλισμός Τεχνικής Υπηρεσίας» που διενεργήθηκε, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 8443/15-12-08 διακήρυξη του Δημάρχου.

Δήλωση Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης δήλωσε σχετικά με την προμήθεια των νέων οχημάτων: « Το πρόβλημα της έλλειψης οχημάτων και μηχανικού εξοπλισμού γενικότερα είναι χρόνιο για το Δήμο Καρδίτσας, κάτι που εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του και έχει αντίκτυπο στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Με την προμήθεια των 5 νέων οχημάτων σήμερα και άλλων 4 οχημάτων και συγκεκριμένα 1 εκσκαφέα φορτωτή, 1 μικρού φορτωτή, 1 χλοοκοπτικού τρακτέρ και 1 επιβατηγού, για τα οποία ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για να διενεργήσουμε νέο διαγωνισμό τις επόμενες ημέρες, επιλύουμε μέσω του προγράμματος «Θησέας» με ικανοποιητικό τρόπο το πρόβλημα αυτό, εξοπλίζουμε τις υπηρεσίες μας, αξιοποιούμε καλύτερα το έμψυχο δυναμικό τους  και αναβαθμίζουμε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και  λειτουργία τους.»

Τα οχήματα

Ειδικότερα τα 5 νέα οχήματα διαφόρων τύπων που προμηθεύεται ο Δήμος Καρδίτσας για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας είναι:

  • Δύο επιβατικά αυτοκίνητα Panda 1.3 5θ Multijet Dynamic με τιμή 11.828,79 € το καθένα από την « Η & Ι Παπαλίτσας ΟΕ»
  • Δύο ημιφορτηγά αυτοκίνητα Ford Ranger Moνοκαμπινο Regular Cab XL 4WD (4X4) Turbo Intercooler 2500cc 143PS με τιμή 19.776 €, το καθένα από την «Φιλίππου-Ντουφεξής Αυτοκίνητα ΑΕ»
  • Ένα αυτοκίνητο τύπου VAN μάρκας Ford Transit Connect Van Lwb Custom Turbo Intercooler 1800 115 PS με τιμή 18.676 € από την «Φιλίππου-Ντουφεξής Αυτοκίνητα ΑΕ»
Προηγούμενο άρθρο Εργασίες βελτίωσης σε δρόμους της Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για τα Προγράμματα Πρόληψης που υλοποιεί η ΝΑ