Ενημέρωση-Ανακοινώσεις-Ενέργειες του ΕΒΕ Καρδίτσας


  1. Πραγματοποιήθηκε Επιχειρηματική Αποστολή στο Μιλάνο από 26 έως 29 Μαρτίου 2009 με επικεφαλής των Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Ψημμένο, τη συμμετοχή δεκαπέντε επιχειρηματιών, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και υπηρεσιακών παραγόντων. Κατά τη διάρκεια της αποστολής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Μιλάνου, εθιμοτυπική  συνάντηση με τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου παρουσία του Συμβούλου Α΄ του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Μιλάνο κο Στάντζο Εμμανουήλ,  επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των    επιχειρηματιών της αποστολής  και  ιταλών επιχειρηματιών και  επίσκεψη στην Διεθνή Έκθεση   «IPACK-IMA»  μηχανημάτων και ειδών συσκευασίας.
  2. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Διοικητικής Επιτροπής στο Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Θεσσαλίας κο Γκούπα στις 12/3/2009.  Κατά τη Διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν  τον επιχειρηματικό κόσμο και έγινε ανταλλαγή απόψεων για την διαχείριση της  οικονομικής κρίσης σε επίπεδο περιφέρειας.

3.   Εκδόθηκε έγκριση για κατασκευή εμπορικής αποθήκης στην επιχείρηση με την επωνυμία: «ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ» με αντικείμενο εργασιών «Κατασκευή Δερμάτινων ειδών – Εμπόριο Δερμάτων και Ειδών Ιματισμού».

  1. Συμμετοχή της υπαλλήλου κας Παπαβασιλείου Ελπίδας σε σεμινάριο του Περιφερειακού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Θεσσαλίας με θέμα «Ψυχολογία κινήτρων και Επίτευξη Στόχων στη Δημόσια Διοίκηση» που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από 9-13/3/2009.
  2. Συμμετοχή του Προέδρου, μελών της Δ.Ε. και του Δ.Σ. ως και της  Διευθύντριας  και υπηρεσιακών παραγόντων σε πληθώρα συσκέψεων, ομιλιών, ημερίδων, εκδηλώσεων, συνεδριάσεων κ.λ.π., που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. , μέχρι  σήμερα στην Καρδίτσα και άλλες περιοχές της Χώρας.

•6.     Αποστολή στο Επιμελητήριό μας διαφόρων ανακοινώσεων για Διεθνείς Εκθέσεις Εσωτερικού και Εξωτερικού διοργάνωση Εμπορικών Αποστολών, προκηρύξεων διαγωνισμών ως και προσφορές και ζητήσεις οίκων του εξωτερικού. (Για όλα αυτά έχουν γίνει σχετικές ανακοινώσεις στον τύπο και δημοσίευση στο site Επιμελητηρίου http://www.karditsacci.gr/).

Προηγούμενο άρθρο Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για έργα και θέματα του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Λαζαρίνες την Πέμπτη στον Παλαμά