Το 3ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας γιόρτασε την 25η Μαρτίου


Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου στο 3ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας.

    Την εκδήλωση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον ο Δ/ντής κος Καλκαντζής, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γ.Κωστόπουλος του σχολείου και οι μαθητές.

    Χαρακτηρίστηκε πρωτότυπη εκδήλωση, ικανή να βάλει τους παρευρισκόμενους στο πνεύμα της ημέρας, στο πνεύμα του αγώνα των ηρώων του ’21 και των ιδανικών που παραμένουν διαχρονικά και αιώνια: Ειρήνη, Δικαιοσύνη, Ανθρωπιά, Αλληλεγγύη των λαών.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τρία μέρη. Στο πρώτο αναγνώστηκε ο πανηγυρικός και ακούστηκαν αποσπάσματα από ανθολογία κειμένων και ποιημάτων του ’21. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκαν δρώμενα με μουσική επένδυση: «Μου ξανάρχονται ένα-ένα», «Δέκα παλικάρια», «Ήταν μια φορά μάτια μου». Στο τρίτο μέρος παρουσιάστηκε σύντομο θεατρικό που κατέγραφε τις τελευταίες στιγμές του Παπαφλέσσα και το θρυλικό φιλί από τον Ιμπραήμ.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε τα παιδιά που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία της παράστασης και με δημιουργική φαντασία δούλεψαν για την οργάνωση του χώρου, τα σκηνικά, τη διακόσμηση, τα κοστούμια.

Οι μαθητές μας:

  1. Αμπράζη Βάσω
  2. Γαντζούδη Αίγλη
  3. Καραγιαννάκης Λευτέρης
  4. Καρφής Κωνσταντίνος
  5. Κουμουρίας Παναγιώτης
  6. Κουτσώνης Γεώργιος
  7. Κωστέλλου Αγάπη
  8. Κωστοπούλου Ευαγγελία
  9. Μπάτζιος Σωτήριος
  10. Μπουγατσάς Κωνσταντίνος
  11. Ντηλιά Ραφαέλα
  12. Ξυδιάς Χρυσόστομος
  13. Τασιόπουλος Γεώργιος

Υπεύθυνοι καθηγητές:

  1. Ρέππα Δέσποινα
  2. Σιαφάκα Ελένη
Προηγούμενο άρθρο Αντιδράσεις για την ελαστικοποίηση του ωραρίου
Επόμενο άρθρο Η στήριξη των νέων ανθρώπων ελπίδα για την αναγέννηση της ελληνικής υπαίθρου