Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Νομάρχη Καρδίτσας


Ευρύ διάλογο με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων, των ιδιομορφιών και των υστερήσεων που παρατηρούνται σε καίριους τομείς για την πορεία του νομού και την επεξεργασία προτάσεων που θα δώσουν αναπτυξιακές δυνατότητες σε κοινωνικές ομάδες του τόπου, ξεκινά το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς επισκέφθηκε το νομάρχη Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο με τον οποίο είχε συνεργασία για ζητήματα που αφορούν κυρίως τις υποδομές του νομού, τόσο στον αγροτικό τομέα όσο και τις κατασκευής των οδικών αξόνων που θα τον βγάλουν από την απομόνωση.

Συζητήθηκαν τα εγγειοβελτιωτικά και αρδευτικά έργα που προτείνονται για ένταξη στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» τα οποία θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων άρδευσης και θα μειώσουν το κόστος καλλιέργειας σε μεγάλο τμήμα του νομού.

Ο κ. Παππάς ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία του ζητήματος του αναδασμού στο Δήμο Ιθώμης ενώ έθεσε και το θέμα της χάραξης του νέου οδικού άξονα Μουζακίου – Κερασιάς, ζητήματα που αναδείχθηκαν  από τις επισκέψεις του στα χωριά του νομού.

Συζήτηση έγινε επίσης και για το θέμα του οδικού άξονα Ε65 και τονίστηκε ότι όλοι οι παράγοντες του τόπου πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση γιατί πρόκειται για ένα έργο εξαιρετικής σημασίας και η χάραξη του είναι αντικείμενο μεγάλων συμφερόντων και πιέσεων.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην προώθηση των μεγάλων ζητημάτων του νομού.

Προηγούμενο άρθρο Συζήτηση στη Βουλή για την κερκίδα του Σταδίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Θανάσης Σίσκος:Δεν υπάρχουν πολιτευτές στο ΠΑΣΟΚ