Άνοδος Αετού Καλλιφωνίου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία


Το  Σάββατο, 14/03/2009 και στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Αετού Καλλιφωνίου και Ελπίδων Αναγέννησης.

  Παράλληλα ο Δήμος Καλλιφωνίου διοργάνωσε φιέστα για την άνοδο του Αετού Καλλιφωνίου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία μετά από δέκα χρόνια. Ο Δήμαρχος Καλλιφωνίου κ. Πέτρος Μουταρέλος αναφερόμενος σ΄ αυτή τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Αετού συνεχάρη θερμά τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιαννακόπουλο Κων/νο και τα μέλη της διοίκησης, τον προπονητή κ. Παφλιά Γιάννη και τους ποδοσφαιριστές γιατί πραγματικά ήταν μεγάλη και αξιέπαινη η προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά οδηγώντας την ομάδα στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία εκεί δηλαδή που της αξίζει να είναι.

  Ιδιαίτερη ήταν όμως και η αναφορά του στους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι ήταν ένθερμοι συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας τόσο στον ηθικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

  Τέλος αθλητής και ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι μέσα από τον αθλητισμό διαμορφώνονται χαρακτήρες, ότι τα νέα παιδιά μαθαίνουν να αγωνίζονται και να διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν κάτι που θα τους βοηθήσει και στη ζωή τους γενικά γι΄ αυτό και τόνισε πόσο σημαντικό είναι ειδικά στην εποχή μας που οι προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι νέοι άνθρωποι είναι πολλές να ασχολούνται τα παιδιά μας με τον αθλητισμό, τον υγιή αθλητισμό και δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες όλων των ομάδων του Δήμου Καλλιφωνίου και ευχήθηκε το παράδειγμα του Αετού να ακολουθήσουν και οι άλλες ομάδες.

  Μετά τον αγώνα έγινε η απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας από τον Δήμαρχο και η απονομή των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές ενώ ταυτόχρονα πυροτεχνήματα πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα στους παρευρισκόμενους. Απονεμήθηκε επίσης τιμητική πλακέτα στον Κων/νο Καούρα ως πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε όμως και στον Δήμητρη Κουτσονάσιο για την προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο.

  Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καλλιφωνίου κ. Πέτρος Μουταρέλος, οι Αντιδήμαρχοι Τσέτσας Ευάγγελος και Ντερέκας Παναγιώτης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βασιλόπουλος Ιωάννης, η Δημοτική Σύμβουλος Κουρτεσιώτου Ευαγγελία, η εκπρόσωπος του Νομάρχη Αθηνά Πέτσα, οι εκπρόσωποι ΕΠΣ, οι εκπρόσωποι των αθλητικών ομάδων του Δήμου και πολλοί φίλοι της ομάδας στους οποίους προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά. 

Προηγούμενο άρθρο Έγκαιρες πληρωμές και μείωση δαπανών στα νοσοκομεία
Επόμενο άρθρο 25ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας