Παρουσίαση του βιβλίου «Εντός & Εκτός Δακτυλίου»


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καρδίτσας, πιστεύοντας ότι τα θέματα οδικής συμπεριφοράς και οι κίνδυνοι που απορρέουν απ’ αυτά, αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας αλλά και της καθημερινότητάς μας , διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο,  παρουσίαση του βιβλίου «Εντός & Εκτός Δακτυλίου» του συντοπίτη συγγραφέα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας Σεραφείμ Μπαζάνη.

Στο βιβλίο ο συγγραφέας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες μελέτες σχετικά με την μείωση των τροχοφόρων ατυχημάτων, την αποφυγή προστίμων καθώς και χρήσιμες οδηγίες για τα νέα τεχνολογικά μέσα.

Στην εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Δήμου Καρδίτσας, εκτός του συγγραφέα θα μιλήσουν ο Βασίλης Κουτσίλας δημοσιογράφος της εφημερίδας Εθνικός Κήρυκας Νέας Υόρκης, ο Θάνος Αθανασόπουλος, συγγραφέας, δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού «Δευκαλίων ο Θεσσαλός» καθώς και εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Ν.Καρδίτσας.

Για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. κ. Ξυδιά  ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Σεραφείμ Μπαζάνης και ο κ. Θάνος Αθανασόπουλος.

Προηγούμενο άρθρο Το «Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες» στη Δημοτική Πινακοθήκη
Επόμενο άρθρο Bυζαντινές Xορωδίες Mουσικών Σχολείων Kαρδίτσας & Kατερίνης