Εγκαίνια του ΧΥΤΑ Δυτικής Θεσσαλίας


Ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θανάσης Νάκος θα κόψει την κορδέλα.

Όλα βαίνουν καλώς με τις εργασίες στο δρόμο πρόσβασης στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων. Αυτό επισημαίνουν από την πλευρά της Περιβαλλοντικής Αναπτυξιακής Δυτικής Θεσσαλίας. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά. Εξάλλου το Σάββατο, ο ΧΥΤΑ εγκαινιάζεται με κάθε επισημότητα, παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θανάση Νάκου. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και την κορδέλα του έργου θα κόψει ο υφυπουργός. Από εκεί και πέρα ο ΧΥΤΑ θα ξεκινήσει τη συστηματική λειτουργία του, εξυπηρετώντας τους νομούς της Δυτικής Θεσσαλίας.

Πρόγραμμα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που ανακοίνωσε η Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας (ΠΑΔΥΘ), που είναι και ο φορέας διαχείρισης του έργου, η τελετή των εγκαινίων θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί, οπότε και αναμένεται η άφιξη των προσκεκλημένων στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ στο Ημερόκλημα Παλαιοσαμαρίνας.
Για τις 11 το πρωί προγραμματίστηκε ομιλία από τον πρόεδρο της ΠΑΔΥΘ, Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο. Επίσης χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων της Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός και ο Δήμαρχος Παληοκάστρου κ. Γιώργος Στουρνάρας. Μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:30 ορίστηκε να πραγματοποιήσει ομιλία ο υφυπουργός κ. Νάκος. Από τις 11:45 έως τις 12 θα γίνει ξενάγηση όλων των παρευρισκομένων στο έργο και στις 12 θα ακολουθήσει δεξίωση.

Προηγούμενο άρθρο Η ΑΛΑΜΑΠ διοργανώνει εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» στο Δ. Μουζακίου