Η ΑΛΑΜΑΠ διοργανώνει εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Ανάβρας και Περιχώρων Ν. Καρδίτσας (ΑΛΑΜΑΠ) μετά από 21 χρόνια της μακρόχρονης πορείας της στα αθλητικά δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώνοντας πολλούς μεγάλους και αξιόλογους αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος κυπέλλου και επάθλου που την καταξίωσαν μία από τις καλύτερες επαρχιακές λέσχες στο πανελλήνιο.

Η ΑΛΑΜΑΠ με τις παραπάνω διοργανώσεις έχει συμβάλλει στα μέγιστα για την τουριστική προβολή της όμορφης περιοχής του Ν. Καρδίτσας.

Φέτος η ΑΛΑΜΑΠ σε συνδυασμό με τη χρονιά που διανύουμε σαν έτος οδικής αγωγής σεβόμενη τον άνθρωπο και την αξία ζωής θα οργανώσει  πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις ώστε να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους μας να μην έχουν συμμετοχή δυστυχώς στα πολλά τροχαία ατυχήματα των κακών ελληνικών δρόμων στα οποία όμως ευθύνη έχουμε εμείς οι μεγάλοι κακοί πολίτες.

Η ΑΛΑΜΑΠ διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Ταμασίου και την αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας και συγκεκριμένα με το τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Ανάβρας και Λεονταρίου και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκδήλωση με θέμα «Οδική Ασφάλεια και κυκλοφοριακή διαπαιδαγώγηση» με ομιλητή τον Διοικητή του τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας κ. Θωμά Καρανάσιο.

Η εκδήλωση   θα γίνει τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και ώρα 10 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας και στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Λεονταρίου.

Παρόμοια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Λεονταρίου τις επόμενες ημέρες.

 

 

Για την ΑΛΑΜΑΠ

Ο Πρόεδρος

Καραντάνας Γιάννης

Προηγούμενο άρθρο To Τμήμα Δασοπονίας Καρδίτσας στην 11η Διεθνή Έκθεση Εκπαίδευσης
Επόμενο άρθρο Εγκαίνια του ΧΥΤΑ Δυτικής Θεσσαλίας