Να κατασκευαστούν κόμβοι προς Μαγουλίτσα & Λ. Πλαστήρα


Στο ζήτημα της κατασκευής κόμβων στη διασταύρωση των οδών Μουζακίου – Καρδίτσας με την οδό που οδηγεί προς τη Μαγουλίτσα και την οδό Μουζακίου – Αργιθέας με την οδό που οδηγεί προς τη Λίμνη Πλαστήρα επανέρχεται ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός με επιστολή του προς το Νομάρχη κ. Αλεξάκο τονίζοντας την επικινδυνότητα του οδοστρώματος που έχει οδηγήσει σε πολλά ατυχήματα μεταξύ των οποίων μερικά ήταν και θανατηφόρα.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Μουζακίου προς το Νομάρχη είναι το παρακάτω:

«Επανέρχομαστε στο θέμα που σας θέσαμε με το υπ’ αριθμόν 5808-6/6/2008 έγγραφό μας και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν λάβαμε κάποια σχετική απάντηση, που αφορούσε την κατασκευή κόμβων στις συμβολές των οδών

1. Καρδίτσας – Άρτας με την οδό Μουζακίου – Λίμνης Πλαστήρα στη γέφυρα «Καραϊσκάκη»

2. Καρδίτσας – Άρτας με την Οδό προς Μαγουλίτσα, διότι το οδόστρωμα και στις δύο διασταυρώσεις είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο μ’ αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί πολλά ατυχήματα, μερικά εκ των οποίων ήταν θανατηφόρα.

Επί πλέον σας γνωρίζουμε ότι η Οδός από Μουζάκι προς τη Λίμνη Πλαστήρα παρουσιάζει πολλά προβλήματα κυρίως στο τμήμα της Κρυοπηγής.

Θεωρούμε ότι επιβάλλεται να δοθεί άμεσα λύση στο όλο ζήτημα και να κατασκευαστούν το συντομότερο οι δύο κόμβοι, για την ασφάλεια των οδηγών και την αποφυγή  επί πλέον ατυχημάτων.

Επί πρόσθετα σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας θα χρηματοδοτήσει από ίδιους πόρους την κατασκευή κόμβου επί της Επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Άρτας, στην είσοδο του Μουζακίου από την πλευρά της Αργιθέας.

Ευελπιστούμε σε άμεση δράση από την πλευρά σας στο ζήτημα της κατασκευής των δύο κόμβων που περιγράφονται παραπάνω.

Γεώργιος Κωτσός

Δήμαρχος Μουζακίου»

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων
Επόμενο άρθρο Διαχείριση υδάτινων πόρων στο Νομό Καρδίτσας