1η η ΑΛΑΜΑΠ στο Rally Sprint Καλαμάτας


Διοργανώθηκε από τη Λέσχη αυτοκινήτου Καλαμάτας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο πρώτος  αγώνας για το χωμάτινο κύπελλο  Rally Sprint για το 2009 που συγκέντρωσε στα χαρτιά 34 συμμετοχές, ξεκίνησαν  τελικά 31 και τερμάτισαν 22.

Η ΑΛΑΜΑΠ συμμετείχε με τρεις αξιόλογες μη τοπικές συμμετοχές. Τους  Χρήστο Πλατή- “EL NAK”  JUNIOR με SUBARU IMPREZA,  τους Αγγελίδη- Γουσέτη με MERCEDES 190Ε και τους Ψύλλο – Κόντο με MITSUBISHI EVO IX 

Ο Χρήστος Πλατής με συνοδηγό τον  “EL NAK”  JUNIOR με SUBARU IMPREZA ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα κερδίζοντας την πρώτη θέση της μεγάλης κατηγορίας και την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, αφήνοντας δεύτερους τους   Κορωνιό –   Σαμπόγλου με MITSUBISHI EVO IX  και τρίτους τους Παπαδημητρίου – Πολυζώη επίσης με MITSUBISHI EVO IX . Επίσης στην ίδια κατηγορία για την ΑΛΑΜΑΠ αγωνίστηκαν οι Αγγελίδης – Γουσέτης με MERCEDES 190Ε κάνοντας αξιοπρεπή εμφάνιση και οι Ψύλλος – Κόντος με MITSUBISHI EVO IX  οι οποίοι εγκατέλειψαν νωρίς από μηχανικό πρόβλημα.

Η ΑΛΑΜΑΠ έχοντας καταξιωθεί στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα 21 χρόνια της πορείας της κάνοντας άριστες και ασφαλείς διοργανώσεις κατάφερε να έχει πολλούς φίλους και πολλούς επώνυμους αγωνιζόμενους  μέλη της που την  στηρίζουν περισσότερο από τις τοπικές συμμετοχές που  παρόλες τις δηλώσεις τους δεν είδαμε καμία στον αγώνα της Καλαμάτας.

Επόμενος αγώνας για το Χωμάτινο Κύπελλο  Rally Sprint είναι στην Χαλανδρίτσα της Πάτρας.

Προηγούμενο άρθρο Η σύγχρονη υποδομή του κτιρίου διασφαλίζει την άριστη εκπαίδευση των μαθητών της Μαγούλας
Επόμενο άρθρο Οι Ελληνοκαστρίτες της Αθήνας έκοψαν την πίτα τους