Κοινή συνεστίαση Αποδήμων Νεράϊδας – Μαυρομάτας


Κοινό όραμα ο άξονας Καρδίτσας – Αγρινίου.

Η Αγραφιώτικη συνείδηση και το κοινό όραμα της αποπεράτωσης του οδικού άξονα ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΑΓΡΙΝΙΟ, οδήγησαν τους Μορφωτικούς Συλλόγους Αποδήμων της Νεράϊδας Δήμου Ιτάμου και Μαυρομάτας του Δήμου Βίνιανης Ευρυτανίας, στην διοργάνωση κοινής Συνεστίασης, την προηγούμενη Παρασκευή σε κέντρο της Αθήνας.

          Η βραδιά διασκέδασης, έδωσε προτεραιότητα στην κοινή αγωνία και επιδίωξη της οδικής σύνδεσης των δύο Χωριών.

          Οι παρευρισκόμενοι Δήμαρχοι Ιτάμου κ Βίνιανης Β. Τσαντήλας και Ν. Γεωργίου, αναφέρθηκαν στην πορεία του έργου (σύνταξη μελετών) και στην καθυστέρηση που παρουσιάζεται από τα Τεχνικά Γραφεία.

          Ο κ. Τσαντήλας ανέφερε επίσης την σημασία της οδικής αρτηρίας Καρπενήσι – Νεράϊδα – Λίμνη Πλαστήρα για την οποία διατέθηκαν 2,5 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα «ΠΙΝΔΟΣ» και η περάτωση των ενδιαμέσων τμημάτων: Γιανουσέϊκα – Νεράϊδα – Κορίτσα Κλειτσού, θα δώσει σημαντική ώθηση στον ορεινό τουρισμό της περιοχής.

          Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντινομάρχης Ευρυτανίας κα Βιώτη Όλγα και οι πρόεδροι των Μορφωτικών Συλλόγων Νεράϊδας, κ. Σπανός Ιωάννης κ Μαυρομάτας κα Νίκη Ρέκα – Τζανάκου καθώς και ο πρόεδρος Τ. Δ. Νεράϊδας κ. Κων/νος Πλατσιούρης.   

Προηγούμενο άρθρο Η ειλικρίνεια αρχίζει πάντα εκεί που τελειώνουν όλοι οι άλλοι τρόποι να σωθείς (Τάσος Λειβαδίτης)
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας