Ανατέθηκαν άλλα δυο έργα με αποφάσεις της Ν.Ε


Πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα η Νομαρχιακή Επιτροπή Έργων Υποδομής & Ποιότητας Ζωής υπό την Προεδρία του αντινομάρχη κ. Νίκου αποφάσισε:

1. την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας και την ανάθεση του έργου «Κατασκευή οδού από Παληούρι προς Ι.Μ. Αγ. Ιωάννη Προδρόμου» προϋπολογισμού 120.000,00€ με ΦΠΑ στην εργοληπτική επιχείρηση «ΚΑΒΑΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με μέση έκπτωση δημοπρασίας σαράντα έξι τοις εκατό (46,00%) που αποτελεί και τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ και το αντικείμενο του έργου αφορά την κατασκευή της οδού από τ.δ. Παλιουρίου προς Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου μήκους 800μ. περίπου. Η δημοπράτηση του έργου έγινε στις 13-01-2009 και θα περατωθεί μέσα σε δέκα (10) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

2. την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας και την ανάθεση του έργου «Ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης Ι.Μ. Πελεκητής Καρίτσας» προϋπολογισμού 180.000,00€ με ΦΠΑ στην ατομική εργοληπτική επιχείρηση «Τσατσαρέλης Παναγιώτης» με μέση έκπτωση δημοπρασίας πέντε τοις εκατό (5,00%) που αποτελεί και τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανάπτυξης Βόρειας και Κεντρικής Πίνδου και αφορά την διαμόρφωση του ευρύτερου περιβάλλοντος χώρου της Ι. Μονής Πελεκητής στην Καρίτσα Δολόπων. Συγκεκριμένα θα γίνουν εργασίες κατασκευής τοίχων από ξηρολιθοδομή, η περίφραξη της έκτασης της Μονής σε μήκος 1.500 μέτρων, καθώς επίσης επιστρώσεις δια χονδροπλακών και η κατασκευή τοίχου αντιστήριξης για την διαμόρφωση επιπέδων. Η δημοπράτηση έγινε στις 16-12-2008 και το έργο θα περατωθεί μέσα σε δέκα οκτώ (18) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Προηγούμενο άρθρο Προγράμματα που υλοποιεί η Δ/νση Δ.E. Kαρδίτσας
Επόμενο άρθρο O Xρ. Παπουτσής στην ετήσια συνεστίαση της N.E. Kαρδίτσας