Υπαγωγή επαγγελματιών Μουζακίου στο ΤΕΒΕ Καρδίτσας


[Επιστολή ΕΒΕ στον Διοικητή του ΟΑΕΕ].

Κύριε Διοικητά,

Με την παρούσα, επανερχόμαστε σε παλαιότερο αίτημα του Επιμελητηρίου μας , όπως αυτό έχει εκφρασθεί προς τη Διοίκηση του Ο.Α.Ε.Ε. με σειρά επιστολών και που αφορά στην  απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με την υπαγωγή των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής Μουζακίου , στο ΤΕΒΕ Τρικάλων  ταμειακώς και ιατρικώς. Είναι ανεπίτρεπτο , περιοχή του Νομού Καρδίτσας να «εντάσσεται» ουσιαστικά στο Νομό Τρικάλων , συντελώντας με τον τρόπο αυτό και στην αποδυνάμωση της τοπικής αγοράς. Ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου, που εκπροσωπεί περισσότερες από 300 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου , εξέφρασε έντονα τις διαμαρτυρίες του προς το Επιμελητήριο μας , ζητώντας την άμεση παρέμβαση και αρωγή του.

Θεωρώντας ότι μια συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων που θίγονται θα έλυνε άμεσα τα προβλήματα που δημιουργούνται, σας παρακαλούμε να μας δεχθείτε σε χρόνο που εσείς θα ορίσετε άμεσα.

Σίγουροι για την άμεση ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αίτημα εκατοντάδων επιχειρηματιών-μελών του οργανισμού σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.                                          

                                                           

                                                                     Ο Πρόεδρος                     

                                                             ΚΩΣΤΑΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Η εκπομπή «Μαγειρέματα» στη λίμνη Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Να τηρηθεί η δέσμευση για μείωση του τέλους παρεπιδημούντων