Ο Δήμος Καρδίτσας συνεχώς στο πλευρό της Αναγέννησης


Με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Διον. Κωτούλα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αναγέννησης κ. Διον. Κωτούλα κατά τη διάρκεια της

οποίας συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος είχε το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης, ο οποίος μετά την ολοκλήρωσή της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Άλλη μια αδικία, εν ψυχρώ διαπράχθηκε σε βάρος της Αναγέννησης και μάλιστα στην έδρα της. Πιστεύουμε όμως ότι όσα εμπόδια και αν προκύψουν στην πορεία της, η ομάδα θα καταφέρει να επιτύχει τους στόχους της.

 Ο Δήμος Καρδίτσας είναι ουσιαστικά ο μόνος από τους φορείς που στηρίζει συνεχώς στην πράξη τη δημοφιλή ομάδα με όλα τα μέσα που διαθέτει και αγωνίζεται για τις αθλητικές υποδομές της Καρδίτσας. Ό, τι μας έχει ζητήσει μέχρι τώρα η Αναγέννηση και ό, τι μέσο μπορέσαμε να διαθέσουμε τα διαθέσαμε.

Παρ’ όλα αυτά όμως δέχθηκε για μία ακόμα φορά άδικη και απροκάλυπτη επίθεση με σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα θέλαμε με την ευκαιρία και της σημερινής συνάντησης να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με ανακρίβειες που διατυπώθηκαν για το Δημοτικό Στάδιο τονίζοντας τα εξής:

         

1) Είναι μεγάλη ανακρίβεια ότι δεν υπήρχε ζεστό νερό στα ντους. Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θ. Μπιζιώτης οι εγκαταστάσεις λειτουργούν κανονικά (συντηρήθηκαν μάλιστα την Παρασκευή) αλλά κάποιος από τους φιλοξενούμενους έκλεισε κατά λάθος το θερμοστάτη του ζεστού νερού με αποτέλεσμα αυτό να μην επαρκέσει για όλους τους αθλητές της φιλοξενούμενης ομάδας.

2) Για την κατάσταση στα αποδυτήρια της Αναγέννησης θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι, λόγω του ότι υπάρχουν ατομικά είδη, τα κλειδιά τα κρατούν παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και κανείς από τους υπαλλήλους του Δήμου δεν μπαίνει στο χώρο.

3) Οι υπάλληλοι του Δήμου στο Στάδιο κ. Νίκος Μαρζαβός, συντηρητής, Νίκος Φαλιάγκας, ηλεκτρολόγος και Κ. Μυξαφέντης  βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Στάδιο. Ο δε Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Κ.Χ.Α κ. Μιχ. Τάντος και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θ. Μπιζιώτης βρίσκονταν στο Στάδιο από τις πρωινές ώρες μέχρι τις 7 το απόγευμα.

4) Δεν αληθεύει ότι η Δημοτική Αρχή αντικατάστησε τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας και έβαλε κάποιον άλλο στη θέση του. Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής ήταν να παραμείνει στη θέση του, αλλά το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, των εργαζομένων των ΟΤΑ του Νομού Καρδίτσας, το οποίο είναι ανεξάρτητο όργανο και δεν ελέγχεται από το Δήμο, ήταν αυτό που αποφάσισε την αντικατάστασή του.

Καταλήγοντας θέλουμε να επισημάνουμε και τα εξής:

Το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας αυτή την περίοδο είναι ένα από τα πολλά γήπεδα της χώρας, όπου η κατάσταση του αγωνιστικού τους χώρου είναι κακή, λόγω κυρίως των συχνών βροχοπτώσεων. Με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θα επανέλθει σε πολύ καλό επίπεδο.

Ο Δήμος διέθεσε επίσης στην Αναγέννηση για τις προπονήσεις της τα γήπεδα του Ρούσου, της Αγιοπηγής και το Παλέρμο. Οι  δαπάνες για τις ζημιές και τις συντηρήσεις, καθώς και για τη χρήση των προβολέων σε αγώνες βάρυναν αποκλειστικά το Δήμο.

Εμείς στηρίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε την Αναγέννηση, αλλά και όλα τα αθλητικά Σωματεία της Καρδίτσας.

Παράλληλα διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από την Πολιτεία για την κατασκευή των αναγκαίων αθλητικών έργων που χρειάζεται η περιοχή μας και ευρύτερα ο Νομός μας και θα πρέπει όλοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθειά μας.»

Προηγούμενο άρθρο Κοπή πίτας Α.Σ. Νεφέλης Καλλίθηρου
Επόμενο άρθρο Υπεγράφησαν 6 συμβάσεις κατασκευής έργων από τον Νομάρχη