Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι Αντιδήμαρχοι Καρδίτσας


Δηλώσεις των κ.κ. Σωτ. Αντωνίου, Θεοφ. Βότση, Ιωαν. Γεννάδιου και Βασ. Σουφλάκου.

Εγκαταστάθηκαν στα γραφεία τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι Καρδίτσας που ανέλαβαν τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες που τους ανέθεσε με τις αποφάσεις ορισμού τους ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης. Σε δηλώσεις τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι τόνισαν τα εξής:

Σωτ. Αντωνίου

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε και μου ανέθεσε το πόστο του Αντιδημάρχου του Τομέα Καθαριότητας.

Έχοντας επίγνωση των ευθυνών που επωμίζομαι, μπορώ να υποσχεθώ ότι θα καταβληθεί προσπάθεια, για να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης μας, να τη διατηρήσουμε όμορφη, καθαρή και ανθρώπινη».

Θεοφ. Βότσης

«Με την ευκαιρία των εορτών, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος. Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και με όρισε Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες τη Διεύθυνση Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης αυτής, ανταποκρινόμενος στις προσδοκίες των συμπολιτών μου. Με δεδομένη τη συνεργασία με τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Νομικών Προσώπων, επιχειρήσεων και πολίτες θα συνεχίσω το πλούσιο έργο των προκατόχων μου κ. Κων/νου Μπαρμπούτη και Βασίλειου Νίκου, συνεχίζοντας την ιδιαίτερα επιτυχημένη διετή πορεία του Δήμου μας»

Ιωαν. Γεννάδιος

«Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Δομ. Βερίλλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντάς μου καθήκοντα Αντιδημάρχου με αρμοδιότητα τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου. Θέλω να διαβεβαιώσω τον ίδιο, τους υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και τους δημότες ότι έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που αναλαμβάνω και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ με επιτυχία στα καθήκοντά μου. Νοιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω και τον προκάτοχό μου και εκλεκτό συνάδελφο κ. Βασ. Νίκου για το έργο του στον τομέα που αναλαμβάνω, το οποίο θα προσπαθήσω να συνεχίσω για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης των δημοτών»

Βασ. Σουφλάκος

«Με την ανάληψη των καθηκόντων μου σήμερα ως Αντιδήμαρχος Έργων και Πολεοδομίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν τον Δήμαρχο κ. Βερίλλη για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει τον δύσκολο, αλλά και συγχρόνως δημιουργικό τομέα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την εξαιρετική συνάδελφο κ. Ελένη Κατσαούνη που διαδέχθηκα, για τις άοκνες προσπάθειές της και το σημαντικό έργο που άφησε ως παρακαταθήκη. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες μας και να υποσχεθώ ότι θα καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πόλη μας και τα Δημοτικά Διαμερίσματα».

Προηγούμενο άρθρο Με λαμπρότητα η εορτή των Θεοφανείων
Επόμενο άρθρο Ανασχηματισμός με περιορισμένες εκπλήξεις